Hell it’s about time ! Episodul doi ….

     Asteptarea a luat sfarsit … este timpul sa ne intoarcem din nou la treaba… 🙂 ..aaa la joaca… vroiam sa zic la lupta, dar stiti voi mai bine ce va face sa simtiti adrenalina, rush-ul dat de hoardele de zerlingi upgradati la maxim care va ataca fara numar, fara numar 🙂
Atat pentru veterani cat si pentru novici ,unul din momentele importante ale acestui an si asta tocmai in mijlocul lunii dedicate femeilor, Blizzard Entertainment a ales sa faca un cadou barbatilor sau cel putin in mare masura persoanelor de sex masculin, mai mici sau mai mari, continuarea unuia dintre cele mai iubite jocuri de strategie ale acestor ani si anume trilogia  :Starcraft II, episodul doi,  Heart Of The Swarm.
Acest vine la aproape trei ani dupa primul episod al seriei numit Wings of liberty si este dedicat in totalitate zergilor , prietenii stiu de ce 😉 .
Campania o are in mijlocul atentiei pe Sarah Kerrigan, Queen of Blades  aceasta urmand sa conduca o campanie nemiloasa impotriva dictatorului Arcturus Mengsk.
Pentru modul multiplayer avem elemente noi de joc si bineinteles unitati noi, atat de asteptate de fani care s-au folosit de toate combinatiile posibile si acum asteapta sa traga in plamani o gura de aer proaspat in ceea ce priveste posibilitatile de atac si aparare.
Interfata a suferit de asemenea modificari importante, aducand in prim plan o mai buna comunicare cu prietenii, modul de joc intra-continente si moduri noi de a vizualiza si folosi replay-urile pentru a putea invata mai mult din greselile facute.

StarCraft II: Heart of The Swarm va fi lansat pe 12 martie 2013 şi va putea fi achizitionat din magazinele de specialitate din Romania la preturile de 139,90 lei editia standard si 249,90 lei ediţia de colecţie. Editia de colectie oferă un documentar de tipul „Behind-the-Scenes” despre procesul de realizare a jocului, coloana sonora pe cd audio, un artbook cartonat de 144 de pagini si un mouse pad zerg rush.

In Romania ora oficiala de incepere a nebuniei este luni, 11 Martie 2013, la ora 21:30.

En Taro Adun !

Sursa: Ionut Adam Borsos

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.