Mereu am aspirat la mai mult si mai bine

11080283_851763598198380_5187126288367821852_o

Nu sunt si nu am fost niciodata o persoana modesta! Stiu ca modestia e considerata o calitate, dar eu cred ca atunci cand realizezi lucruri frumoase trebuie sa afle si altii ca sa se inspire de la tine si ca in viata trebuie sa aspiri la mai mult si mai bine.

Nu o sa va tin acum o prelegere despre realizarile mele, pentru ca nu am facut nici o descoperire mareata si nici nu cred ca am sanse. In schimb, de cand am devenit mamica, am inceput sa aspir la standarde inalte, sa ma inconjor de lucruri si oameni care sa-mi faca viata mai usoara si sa mi-o imbunatateasca considerabil.

Am facut toate astea din egoism, recunosc, pentru ca imi doresc mai mult timp pentru mine, timp pentru cei dragi, timp pentru carti, timp pentru plimbari.

Pana pe la 30 de ani, credeam si eu ca si voi ca am tot timpul din lume, dar acum cand vad cat de repede trece timpul si imi dau seama ca „bebelusul meu” de mai ieri, acum are aproape 5 ani intru in panica.

Si ce face o mamica atunci cand se panicheaza? Curatenieeee! Asa ca dau cu aspiratorul, sterg praful si ma apuc sa mult mobila! Toate astea din fericire, dureaza foarte putin fiindca in urma cu 1 an, am fost suficient de inspirata incat sa-mi cumpar un astfel de aspirator. Recunosc ca nu a fost in totalitate ideea mea, dar mi-am insusit-o rapid, fiindca sunt o mare fana a unor astfel de masinarii domestice, care ma scutesc de efort si nu ma fac sa-mi pierd timpul.

Dar cel mai mult ma bucur de alegerile mele atunci cand vad ca toti membrii familiei se bucura alaturi de mine si aspira si ei la aceleasi lucruri ca si mine.

11059576_851763608198379_6166131709180683788_o

Daca m-ar intreba cineva care este secretul fericirii, i-as spune ca trebuie sa alegi intotdeauna lucrurile si oamenii care te inspira, te ajuta sa evoluezi si iti fac viata mai frumoasa! Trebuie sa aspiri la mai mult si mai bine, pentru ca doar asa vei avea la ce sa visezi si pentru ce sa lupti. 

Oamenii, chiar si in culmea fericirii, continua sa aspire la mai mult! Si asta ne face sa zambim si sa ne bucuram de fiecare secunda pe care viata ne-o da in dar, sa apreciem fiecare clipa petrecuta cu cei dragi, indiferent daca facem ceva deosebit sau pur si simplu ne bucuram ca suntem impreuna, pentru ca stim ca dincolo de toate, avem aceleasi visuri, dorinte, aspiratii.

Voi la ce aspirati? Care e visul vostru cel mai de pret?

 

 

10 comentarii la „Mereu am aspirat la mai mult si mai bine

  1. Aspir la un aparat dentar pentru care strang bani de ceva vreme. Si la permis auto (sper sa reusesc sa fac scoala anul acesta). Si, daca tot e in tema articolul, mi-ar placea sa am un aspirator cu apa.
    Si mai aspir la un stil de viata sanatos, motiv pentru care mi-ar placea sa ma apuc de sala.

    P.S.: Ce baiat harnic ai ♥

  2. Aspir sa mi termin visul la care visez de mai bine de 6 ani si anume :Sa devin asistent de farmacie , sa lucrez intr-o farmacie dar mai aspir la a urca cat mai sus pe scara sociala , plus ca as vrea ca blogul meu sa devina ceva cat mai mare si cat mai sus.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.