Jurnal de mamica 41

Astăzi (17 septembrie 2016)…nu am nimic special de facut si nici nu vreau sa fac ceva pentru ca in ultima vreme sanatatea mi-a cam dat de furca asa ca stau cuminte. Nu ne-am mai auzit demult pe aici, anotimpurile sau schimbat, vacanta s-a terminat si toata lumea s-a reintors la treaba, inclusiv eu.

Am inceput sa beau ceaiuri de la Fares, pentru ca am ceva probleme cu rinichii si trebuie sa ma obisnuiesc sa beau mai multe lichide. Despre ceaiurile de la Fares si gustul lor placut am aflat de pe blogul Anei, careia tin sa-i multumesc!

Pentru mine vara asta a fost foarte frumoasa, cu nunti la care am participat cu mare drag pentru ca oamenii care au fost implicati imi sunt foarte dragi, cu un festival de moda unde am fost model, o experianta de care m-am bucurat cu tot sufletul, cu plimbari in natura, cu o vacanta foarte frumoasa intr-un oras pe care imi doream demult sa-l vad(Constanta), cu multe colaborari frumoase, cu momente alaturi de prieteni vechi, cu lucruri care imi plac si carti care mi-au starnit emotii intense si nu in ultimul rand cu dragoste, pentru ca am alaturi de mine oameni mici si mari pe care ii iubesc si care ma iubesc la randul lor si cred ca asta e tot ce conteaza.

Afară…a venit toamna, dar mie imi place pentru ca de anul trecut am inceput sa iubesc toamna si culorile ei ruginii.

In casa…e liniste si m-am gandit sa profit ca sa scriu si sa citesc.

Sunt îmbrăcată cu…pantaloni mov in carouri si tricou verde.

Un lucru plănuit pentru săptămâna viitoare…sa incep sa mananc mai sanatos.

Ce mai meșteresc eu…in afara de goana dupa rechizitele pentru gradinita, mai nimic.

Am învățat…ca sanatatea nu e de fier!

Sunt recunoscătoare…Ioanei Radu, care mi-a facut cea mai frumoasa surpriza. Parca stia ca ador produsele cosmetice, dar rareori imi permit sa-mi satisfac poftele pentru ca am alte prioritati. De fapt doar una: Pe Dragos. 🙂

Mă gândesc…la cat de mult mi s-a schimbat viata si prioritatile in ultimele luni si stiu ca va fi din ce in ce mai bine.

Aștept/sper…ca toamna asta sa fie lunga si frumoasa si sa avem cat mai multe evenimente in Brasov.

Coltul lui Dragos…a inceput gradinita si din pacate am lipsit de la deschidere pentru ca a trebuit sa merg la doctor, dar macar rezultatul a fost unul bun. Dragos nu e incantat deloc ca trebuie sa se reintoarca la gradii, pentru ca iar i-au schimbat clasa si educatoarea, a treia oara deja. Dar mergem inainte pentru ca suntem deja in grupa mare si el e un copil sociabil care se adapteaza usor.

Fotografia preferata…vreau in Dubai! 🙂

img_0758

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.