Tu ai toate tiglele pe casa?

tigla

Tu ai toate tiglele pe casa? Stati nu sariti ca nu am vrut sa jignesc pe nimeni folosind celebra expresie ci doar sa va atrag atentia asupra unui aspect foarte important legat de casa voastra, acum in prag de iarna, cand nu cred ca vreti sa va ninga in casa.

Astazi vom vorbi despre tigla metalica, care chiar daca nu este un subiect care poate fi discutat la o cafea, este de o importanta majora atunci cand vrei sa-ti construiesti o casa sau sa renovezi una.

Poate va intrebati de ce sa alegeti tigla metalica in detrimentul altor invelitori. O sa va dau doar cateva motive:

  • Tigla metalica este o invelitoare usoara, potrivita atat in cazul constructiilor noi, cat si in cazul unei constructii al carui acoperis necesita o renovare.
  • Din punct de vedere al materiei prime folosite, invelitorile de acest tip pot fi acoperite cu polyester lucios sau mat sau cu piatra naturala

Ce le diferienteaza?

  • Tigla metalica cu acoperire de polyester lucios este o invelitoare economica, destinata celor care doresc sa beneficieze de avantajele unui acoperis durabil si usor, la un prêt mic. Beneficii: lungimea foilor de tabla poate varia, obtinandu-se astfel o eficientizare a costurilor, sunt disponibile intr-o paleta larga de culori si se monteaza mult mai usor decat alte tipuri de invelitori.
  • Tigla metalica cu acoperire de piatra naturala este o invelitoare deosebita, atat prin aspect, cat si prin calitatile deosebite ale materiei prime si se foloseste in principal in cazul acoperisurilor complexe fiindca pierderea de material rezultata in urma montajului este mai mica decat in cazul invelitorilor tip tigla metalica cu acoperire de polyester  iar protectia otelului este asigurata de un aliaj de Al si Zn, acesta oferind o mai buna rezistenta impotriva coroziunii.

Atunci cand vreti sa va renovati un acoperis trebuie sa fiti atenti atat la calitatea materialelor folosite cat si la costuri. Sfatul meu este ca inainte sa luati orice decizie, sa studiati bine piata si sa comparati mai multe preturi tigla metalica ca sa nu va treziti la urma ca ati platit mai mult decat face.

Inainte de orice trebuie sa stiti ca preturile la tigla metalica variaza in functie de o multime de factori la fel ca la orice alt produs de pe piata. Haideti sa detaliem un pic ca sa stiti in functie de ce criterii puteti iesi mai ieftin sau mai scump.

Preturile la tigla metalica variaza in functie de:

-tipul tiglei metalice

-de marca si modelul ales

-de materialul folosit

-de culoarea dorita

-de complexitatea acoperisului

-de suprafata acoperisului

-de accesoriile folosite

-de promotii(care nu sunt deloc de neglijat pentru ca va pot scadea costurile cu 15%).

Sper ca sfaturile mele sa va ajute sa alegeti cea mai buna varianta pentru casa voastra, la costuri cat mai mici. Trebuie sa retineti ca cu cat sunteti mai bine informati, cu atat sunteti mai greu de pacalit si puteti fi siguri ca ati ales ceea ce trebuie la un pret corect.

 

 

Un comentariu la „Tu ai toate tiglele pe casa?

  1. Eu stau la bloc, dar de fiecare data cand merg cu trenul imi place sa ma uit la case, care mai de care mai frumoase. Iar cele cu acoperis fancy mi se par totodata si cele mai interesante. Daca as sta la casa (sau daca o sa am vreodata una mica) cu siguranta as opta pentru un acoperis de calitate, in genul celor la care ma uit adesea din tren.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.