Poarta corect ceasul de mana

cum sa porti corect un ceas de mana

Cu toate ca ceasul de mana este unul dintre cele mai purtate accesorii nu toti cei care poarta ceasuri de mana stiu sa il poarte corect. Purtarea unui ceas de mana care nu este adecvat cu tinuta vestimentara purtata este una dintre cele mai comune greseli pe care le poate face o persoana care poarta un ceas de mana. Avand in vedere acest lucru in continuarea acestui articol voi prezenta cateva sfaturi ce trebuie respectate in momentul in care se poarta un ceas de mana astfel incat respectivul ceas de mana sa ofere o serie de avantaje.
Desi ceasul de mana elegant ofera tinutei vestimentare o eleganta aparte, acesta nu trebuie purtat in orice tinuta vestimentara ci doar in tinute vestimentare elegante, sofisticate. In cazul in care acest sfat nu este respectat aspectul vestimentar care este obtinut nu este deloc placut din punct de vedere estetic.
Ceasul de mana casual este modelul de ceas de mana cel mai versatil, acesta putand fi purtat la foarte multe tinute vestimentare. Acest lucru nu inseamna ca ceasul de mana casual trebuie purtat chiar la toate tinutele vestimentare ci doar la acele tinute vestimentare care nu prezinta un grad foarte ridicat de eleganta.
Utilizarea in activitatile sportive a unui ceas de mana care nu este destinat pentru activitati sportive este o alta greseala pe care unii dintre noi o fac. Chiar daca ceasurile de mana sportive arata la fel ca cele obisnuite, acestea sunt construite pentru a rezista la anumiti factori ce apar in timpul activitatilor sportive.
In concluzie, ceasul de mana este un accesoriu care trebuie purtat atat in functie de tinuta vestimentara abordata cat si in functie de evenimentul la care participam. Acest lucru inseamna ca este nevoie ca o persoana sa detina mai multe modele de ceasuri de mana. Pentru o varietate mare de ceasuri barbatesti si ceasuri dama recomand accesarea magazinului online ceasmania.ro.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.