Pneurile economice

anvelope all season

Există un motiv pentru care autovehiculele care sunt promovate drept economice in privinta consumului de combustibil sunt dotate cu anvelope cu rezistență redusă la rulare. Anvelopele sunt  cele care vor ajuta la economia de combustibil. Anvelopele care au o rezistență mai redusă la rulare determina un efort mai mic din partea motorului ceea ce duce la o economie de combustibil.

Incercăm să fim ecologici nu numai prin reducerea rezistenței la rulare a anvelopelor, care ajută la economisirea combustibilului, dar și prin utilizarea componentelor regenerabile în anvelope și a modului în care operăm plantele care produc compusii din care se fabrica anvelopele. Anvelopele, prin natura lor, se uzează în timp. Datorită numărului mare de factori implicați (cum ar fi cum ar fi viteza, condițiile de drum, presiunea, întreținerea vehiculelor, obiceiurile de conducere, temperatură), este imposibil să preziceți o cifră fermă pentru durata de viață așteptată a benzii de rulare. Anvelopa trebuie să fie inspectată în mod regulat și înlocuită atunci când pneul este uzat.

Anvelopele reprezintă cea mai bună modalitate de a vă îmbunătăți performantele mașinii. Este deja cunoscut, dar dacă nu credeti opiniile unor experți, probabil că veți crede un aviz al unui inginer chiar mai expert:

„Am deținut peste 150 de mașini (chiar acum unele dintre ele sunt un Golf TDI și un BMW 740i) și primul lucru pe care îl fac când primesc o mașină nouă este alegerea unui set de pneuri pentru ea. O masina nu inceteaza sa ma uimeasca, masina te recompenseaza prin experienta de conducere cu anvelopa potrivita pentru anotimp pe ea. Nu conteaza daca este un Aveo sau un Porsche, nu exista nici o componenta care sa imbunatateasca performantele la fel de mult ca un set de anvelope. „spune Berger, inginer de anvelope la Brigdestone.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.