Gizme si ghete in tendinte

Genunchii au avut întotdeauna un loc în inima designerilor care își croieseră colectiile de toamna și colecțiile de iarnă. Există ceva cu totul neclintit în legătură cu o cizmă elegantă, îmbinată cu o haina caldă și somptuoasă sau cu cămăși .

Pentru toamna / iarna 2018-2019, cizmele peste genunchi obțin un upgrade de patente cu piele lucioasă și  lăcuită. Nuanțele au cartografiat spectrul de la nuanta ușoare la burgundiu aprins, demonstrând că cizmele peste genunchi nu trebuie să fie standard negru sau maro pentru a arata sofisticat.

Spectacolul lui Isabel Marant a prezentat cizme maro-bej cămilă  pentru toamna anului 2018, care se vor asorta perfect cu estetica lustruită a îmbrăcămintei confortabile. Dacă doritio cizmă mai aspră și mai îndrăzneață, colecțiile de toamnă și de iarnă au multe de oferit.

Modelele alb-negru au defilat pe podium, ca si cele in nuanta de albastru aligator tropical, în timp ce Salvatore Ferragamo a dezvăluit o cizmă subțire camo verde. Ne place cum pielea opacă permite nuanțele cizmelor să prindă lumina, creând adâncime și densitate.

 Pantofi roșu și negru

Roșu și negru este o pereche de culori iconice. Ambele evocă imagini de senzualitate, de veșnicie și de intrigi. Combinația a surprins inimile starurilor de la Hollywood Golden Age și nouvelle franceze vague, iar acum o revenire pare inevitabilă odată cu debutul tendințelor de pantofi din toamna / iarna 2018-2019.

Cherry roșu și negru elegant au o senzație vitală și energică și creează o siluetă cultivată și atrăgătoare. Pentru femeile care caută un pop bun de culoare, această tendință este accesibilă și pregătită pentru birou.

Combinația de culori in nuantele  cele mai strălucitoare le gasim în ghetele din piele Clone pana la  genunchi ale sezonului. Oferta lui Alexander McQueen este confortabila de purtat. Luați în considerare eleganța pentru purtare.

Cizmele elegante de călărie ale lui Dior pentru toamna anului 2018 au avut un recurs abstract. Cuplați aceste cizme verticale căptușite cu blugi negri pentru un efect de prelungire.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.