Certificarea iso 27 001 asigura dezvoltarea constanta si elimina riscurile

Invatatul in salturi la un elev si dezvoltarea in salturi a unei firme nu sunt deloc agreate de cunoscatori. Sa iti insusesti cunostintele dintr-un domeniu pe apucate, sa selectezi lectiile care iti plac de cele pe care le consideri dificile inseamna sa pierzi cunoastinte importante, pe care nu le mai poti recupera. La fel stau lucrurile in cazul unei firme.

De pilda luna acesta productia sa fie sub indicatorii propusi inseamna sa fii in incapacitatea de a onora contractele. Sunt oameni ale caror salarii depind de materia prima furnizata de tine sau de piesele de mare finete produse in atelierele tale. O productie in salturi de material lemnos paralizeaza fabrica de mobila partenera, iar a doua luna nu va mai lua marfa de la tine, chiar daca iti revii si produci mai mult, sa recuperezi pierderile.

Colaborarea in economie este ca un lant trofic in care fiecare za trebuie sa fie functionala.

In calitate de manager, solicita acum oferta certificare iso 27001 ca firma ta sa fie tratata cu toata seriozitatea si sa se stie ca dezvoltarea voastra este constanta si nu pune in pericol colaboratorii.

In afara acestei asigurari, certificatul garanteaza gestionarea eficienta a datelor personale ale angajatilor si partenerilor, stabilind nivelul de confidentialitate la 100%.

Asta inseamna ca pe site-ul vostru se pot face plati online securizate, iar clientii nu risca sa se trezeasca la putin timp cu cardurile goale, cine completeaza formularele online pentru procesarea comenzilor cu date personale este incredintat pe deplin ca nimeni nu va folosi in alt mod informatiile.

De la intocmirea documentatiei, pana la eliberarea certificatului, furnizorii sunt alaturi de clientii lor pe care ii ajuta sa:

-sa faca schimb de informatii cu persoanele fizice sau juridice in cadru securizat.
-sa stocheze adecvat datele personale ale angajatilor sau colaboratorilor si sa arhiveze adecvat informatiile confidentiale.
– sa protejeze pe deplin bunurilor care apartin firmei sau echipamentele inchiriate
-sa obtina un plus de incredere in orice relatie datorita demonstratiilor practice de pastrare corecta a datelor si protejarii bunurilor
-clientii vor fi multumiti 100% de aceea cifra de afaceri va fi in crestere. Nu are cum altfel cu un capital solid de incredere si nivel maxim de satisfactie.
-promptitudine in livrarea produselor si in furnizarea serviciilor.

Toate acestea se obtin cu eforturi uriase, dar sa nu credeti ca reprezentantii firmei emitente Certificareiso.ro se opresc la a da directive si a controla. Ei pun umarul in mod activ și la transformarile necesare ca productia sa fie constanta, iar grija fata de bunurile din dotare, oameni si datele lor sa fie maxima.

Avand in vedere ca de soarta firmei tale depind sute de angajati trebuie sa faci totul ca ea sa mearga bine si sa le asiguri salariile acestor oameni care lucreaza pentru tine. De ei depind familiile lor, copii care sunt la scoala si au nevoie de rechizite, de hainute si de hrana sanatoasa.

Acum este momentul sa ceri oferta pentru certificarea care te intereseaza, fiinca o obtii rapid si la un tarif avantajos, in plus ai garantia progresului constant de care ai nevoie ca sa te mentii pe linia de plutire.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.