realcont.ro-pepiniera veridica de servicii de contabilitate

Se zice ca in fiecare familie exista un contabil. Nu se poate cheltui haotic, oricat de multi bani ai avea. Este necesar un bilant sa se stie exact cati bani intra in casa, cati se cheltuiesc, sa se faca lista cheltuielilor si a prioritatilor, iar la nevoie sa se recurga la imprumuturi externe.

Individual si noi facem servicii de contabilitate, sa ne ajunga banii de la un salariu la altul, sa achitam taxele, impozitele si facturile.

Lucrez intr-o scoala mare, cu peste 1500 de elevi si 80 de cadre didactice, cu multe sali de clasa.

De ceva timp, stateam in cancelarie si auzeam curgand apa, fiindca se sparsese o conducta si se defectase chiuveta. Astazi am fost placut surprinsa, sa vad ca s-a schimbat chiuveta. Avem una din inox, cu un robinet modern si nu mai auzim zgomotul infernal.

La grupul sanitar se foloseste zilnic clor si avem la dispozitie sapun lichid si rola de prosoape de hartie. Daca nu ar exista serviciul de contabilitate, cine ar tine evidenta cheltuielilor din scoala si cine ne-ar calcula salariile? Se munceste mult si exista doi contabili in scoala noastra, in conditiile in care multe dintre sarcinile legate de resurse umane sunt preluate de catre cele doua secretare.

De multe ori, cand cer anumite materiale didactice pentru elevi, cum ar fi DOOM sau DEX, managerul este de acord cu conditia sa fac un referat de necesitate catre serviciul de contabilitate.

Chiar si in cele mai mici magazine este necesara activitatea contabila pentru evidente si pentru inventar, pentru calcularea salariilor si a impozitelor. Contabilii buni iubesc cifrele si calculele si nu se tem de ele.

Chiar si cei care au un PFA trebuie sa tina evidentele contabile.

Inainte de a incepe o afacere este important sa gasesti un contabil de incredere si sa nu spui ca aceasta este cauza pentru care nu iti infiintezi firma sau PFA!

Da un click pe https://www.realcont.ro si vei descoperi aici o pepiniera de contabili bine pregatiti gata sa iti ofere servicii de calitate premium la cele mai mici preturi de pe piata.

Firma cu vechime pe piata din Romania, cu experienta si cu rezultate de exceptie, are chiar in acest moment cele mai tentante oferte pentru cei care se afla in cautarea unor contabili buni. Iata de ce trebuie sa va grabiti si sa semnati un contract cu Real-cont.ro pe cel putin trei luni:

1. La un contract de doi ani, firma ofera servicii contabile gratuite timp de trei luni, decise prin tragere la sorti.
Numai in mediul online si pe site-ul acestei firme gasesti o astfel de oferta. Este ca si cum ai angaja un contabil pe perioada de doi ani si omul iti spune ca te rasplateste, lucrand trei luni gratuit pentru tine.

In plus, contabilul nu are pretentia sa ii asiguri un spatiu modern de lucru, dotat cu tot ce are nevoie, nu iti mareste cheltuielile cu consumabile, fiindca lucreaza de acasa. El iti trimite regulat evidentele si face tot ce i-ai solicitat la timp. In mod cert ca nu gasesti cel putin o oferta egala cu aceasta.

2. O luna servicii de contabilitate gratuite, daca ai semnat un contract cu firma Real-cont.ro pe un an. Ca sa nu existe discutii in alegerea lunii respective, perioada de gratuitate este trasa la sorti.

3. Contabilitate cu 50% mai ieftina pentru primul trimestru de contract.

Lista serviciilor oferite este lunga si transparenta preturilor demonstreaza onestitatea acestor contabili.

In afara discounturilor si gratuitatilor oferite clientilor, la care se adauga serviciile de calitate premium se cuvine sa subliniem si asigurarea profesionala pe care o detine firma. In cazul unor erori contabile, beneficiarii serviciilor vor fi despagubiti.

Un contabil luat de la acesta firma garanteaza urmatoarele:

-stie bine ceea ce face, fiindca are experienta. Real-cont.ro tine evidentele contabile ale unor firme de top in economia romaneasca de mult timp.

-este onest si nu intarzie niciodata cu evidentele. Numele Real-cont defineste exact serviciile pe care le presteaza.

-lucreaza de la distanta, fara cheltuieli suplimentare. Un contabil in firma ar insemna salariu, plus plata asigurarilor si contributiilor, cel de la firma de mai sus lucreaza pe laptopul lui, consuma electricitate si caldura de acasa sau de la firma lui. Veti zice ca sunt aspect minore, dar toate aceste cheltuieli se aduna.

Cei interesati sunt indemnati sa:

-faca o vizita contabililor de la firma la sediul unde isi desfasoara activitatea.

-sa le scrie un e-mail sau sa le dea un telefon.

Faceti o lista cu serviciile pe care intentionati sa le solicitati si notati si preturile acestora! Apoi adunati sumele si comparati cu salariul complet al unui contabil, sa vedeti cat de mult economisiti.

Un alt mod de verificare? Inmultiti salariul unui contabil cu 12 si vedeti cat costa anual aceste servicii, la care adaugati plata intretinerii si facturilor pentru un birou. Paralel, inmultiti salariul unui contabil cu 12, din care scadeti salariul pe trei luni, sau mai simplu: inmultiti salariul lunar al unui contabil cu 9.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.