Un excavator de calitate de la RET Utilaje!

Orice firma de constructii are nevoie de echipamente si utilaje de calitate, cu ajutorul carora sa-si poata desfasura activitatile intr-un ritm normal si eficient, astfel incat rezultatul final sa poata fi exact cel dorit si de cea mai buna calitate. Acest domeniu nu este unul in care sunt admise greseli, in special datoarita fapului ca este vorba despre lucrari care daca sunt executate necorespunzator, pot pune in pericol viata oamenilor.

Cu totii cunoastem cat de important este sa fim bine informati pentru a evita greselile in timpul unei achizitii de orice fel, fie ca este vorba despre un simplu device precum un telefon mobil, si pana la achizitionarea unui adevarat utilaj greu pentru executarea lucrarilor de pe un santier.

Insa, acest lucru este cu atat mai important daca in discutie este vorba despre achizitionarea sau inchirierea unui utilaj nou, cum ar fi un excavator.

Inainte de a ne avanta in a achizitiona un utilaj de acest tip, este extrem de importanta evaluarea tipului de activitate care va fi efectuata cu ajutorul excavatorului.

Este deci important sa ne punem cateva intrebari precum: “Utilajul va fi utilizat pentru un singur tip de operatiune sau pentru efectuarea mai multor sarcini? Cate tipuri de activitati va trebui sa efectueze sau cate ore de functionare va trebui sa reziste excavatorul in ciclul sau de viata?”, si asa mai departe

Ei bine, la aceste intrebari trebuie sa va raspundeti foarte clar astfel incat sa puteti face o investitie cu adevarat inteligenta si in avantajul dumneavoastra, iar mai apoi veti putea gasi solutia perfecta.

In momentul in care sunteti in cautarea unui excavator bun, trebuie sa va orientati dupa un utilaj care ar trebui sa va ofere o combinatie echilibrata de putere si stabilitate in timpul operatiunilor ce implica sapatul si incarcarea. De asemenea, tehnologia electro-hidraulica de varf a acestor tipuri de utilaje permite functionarea adecvata a excavatorului cu un motor puternic, asigurand deci un control bun pentru operator, o productivitate sporita precum si un consum redus de combustibil. In plus, exista si avantaje in ceea ce priveste mediul inconjurator.

In cazul in care aveti nevoie de un utilaj versatil care poate sa se deplaseze rapid dintr-un loc in altul pe santiere mari, fara doar si poate, excavatorul pe roti este cea mai buna alegere. In acest caz veti putea regla viteza in functie de tipul lucrarii si de suprafata pe care se misca. In plus, acest tip de excavator este destul de compact, astfel incat il puteti utiliza in mod eficient si in zonele de trafic, fara a fi necesara inchiderea, blocarea intregii sectiuni de drum sau fara deteriorarea infrastructurii existente.

Un aspect extrem de important caruia orice patron de firma de constructii trebuie sa ii acorde maxima atentie, consta in intretinerea periodica a utilajului. Ca si in cazul fiecarui utilaj, o intretinere realizata in mod periodic conform datelor de la producator este benefica, daca va doriti sa evitati orice fel de evenimente neplacute sau opririle costisitoare. Este mult mai simplu sa prevenim aparitia problemelor, decat sa neglijam aspecte care intr-un final nu vor aduce decat timp pierdut si bani irositi, cand totul s-ar fi putut rezolva rapid si eficient si cu cele mai mici costuri.
O gama foarte variata de excavatoare veti putea achizitiona accesand site-ul celor de la RET Utilaje SRL, si anume Retutilaje.ro.

Aici va este pusa la dispozitie o gama foarte variata de exavatoare de toate tipurile, fiind vorba numai despre utilaje de la brand-uri renumite in domeniul constructiilor:

  • EXCAVATOARE PE ROTI
  • EXCAVATOARE PE SENILE
  • EXCAVATOARE PENTRU CALEA FERATA
  • EXCAVATOARE PENTRU MANIPULARE MARFA
  • MINI EXCAVATOARE

Fiecare dintre acestea poate indeplinii anumite sarcini pentru care au fost gandite si tocmai din acest motiv trebuie sa va puneti acele intrebari astfel incat sa puteti stii 100% ce trebuie sa achizitionati pentru ca un utilaj sa va poata fi cu adevarat util.

In ceea ce priveste serviciile RET Utilaje SRL, acestea sunt printre cele mai bune din tara, fiind vorba despre o firma care a fost infiintata inca din anul 1994, ce are in portofoliul de produse, masini, utilaje de mare mecanizare si mica mecanizare si echipamente pentru constructii.

Perioada de activitate care este una cu adevarat impresionanta, i-au ajutat pe acestia sa se impuna ca partener serios de afaceri pentru toti clientii si colaboratorii, oferind numai produse cat si servicii de cea mai inalta calitate.
Daca vorbim despre gama de produse comercializata, aceasta este extinsa constant, an de an devenind din ce in ce mai variata si de actualitate, incercandu-se in acest fel acoperirea necesitatilor clientilor firmei cu cele mai bune produse la cele mai bune preturi.
De mentionat este si faptul ca RET Utilaje SRL, inca din anul 2001 este dealer oficial in Romania pentru Terex, de unde sunt si aceste excavatoare, precum si pentru Atlas Copco.
Toate detaliile va sunt puse la dispozitie pe site-ul Retutilaje.ro, astfel ca va invit sa-l accesati si cu siguranta aici veti gasi exact ceea ce aveti nevoie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.