E-mark marcheaza noua generatie

-Buna, ce faci? 🙂

-Bine, abia astept sa-ti arat noul(soricel inteligent) a se citi e-mark-ul celor de la Colop, de existenta caruia am aflat in cadrul Targului GoTech de la Romexpo si de atunci il folosim zilnic la birou(cu randul ca e marfa rara).

Primesc si trimit biletele amuzante si am tot felul de idei legate de e-mark. As vrea sa il vad folosit in scoli, la nivel national, fiindca mi se pare cea mai buna idee pentru noua generatie.

-Ok, ok, ia-o usor si spune-mi ce stie sa faca acest e-mark.

-Ei bine, e un dispozitiv electronic mobil de marcare, numit si stampila electronica, un fel de asistent talentat care indiferent ce afacere ai avea, ce ai dori sa transmiti, el te ajuta sa o faci fara sa ai nevoie de calitati artistice, fiindca poate transfera imagini si cuvinte de pe net pe orice suprafata absorbanta. Si nu ai nevoie de calculator, nici macar de internet pentru asta, asa ca mai bine nu se poate, mai simplu nu exista. E-mark scaneaza, printeaza, copiaza pentru tine cu ajutorul unei aplicatii si a telefonului mobil. Si e mic, mic, mic astfel incat il poti lua cu tine oriunde si oricand. Uite:

-Aproape mai convins. Spune-mi ce idei ti-au venit:

-Fiind mama de baiat, vrand, nevrand am invatat sa iubesc tehnologia asa ca atunci cand am vazut noul e-mark primul lucru care mi-a venit in minte a fost cum l-ar ajuta asta pe fiul meu si mi-am dat seama ca exista multe beneficii pe care e-mark-ul i l-ar aduce unui adolescent:

  • mi-am adus aminte de biletelele de dragoste pe care le primeam in scoala si de tachinarile celorlalti in legatura cu ele si mi-am dat seama ca acum ar putea trimite biletele de dragoste anonime cu e-mark-ul fara grija ca cineva ar putea sa-i recunoasca scrisul si sa rada de el
  • isi poate eticheta si personaliza singur caietele si nu va mai fi nevoit sa dea o gramada de bani pe unele gata personalizate(ba chiar ar putea face ceva bani din asta, daca le-ar vinde colegilor caiete personalizate, pe sub mana, pardon banca)
  • il poate imprumuta doamnei profesoare atunci cand are de corectat lucrari ca sa le corecteze mai repede si sa le personalizeze in functie de elev cu citate motivationale sau cuvinte preferate de adolescenti gen: Good job, WTF sau COOL. 🙂
  • isi poate personaliza hainele si incaltamintea dupa preferinte, cu mesaje si emoticoane funny si sunt sigura ca isi va face rapid o gasca de prieteni care vor si ei acelasi lucru( si astfel evita bullyingul)
  • nu o sa mai dea banii pe huse scumpe pentru smartphone, poate sa-si ia una simpla si sa imprime pe ea ce vrea el
  • si cum unde dragoste nu e, nimic nu e, poate invita o fata la el acasa ca sa-i arate e-mark-ul si ea va veni sperand ca e vreun robot care stie sa gateasca. 🙂

-Ce zici de ideile mele de a salva bani in urmatorii ani? Iti plac?

-De placut imi plac, dar cat costa acest dispozitiv care stie sa faca atat de multe?

-Cat un Playstation 4 si nu mi se pare mult, pentru ca e-mark-ul il provoaca sa caute lucruri faine pe net si sa le transpuna in viata reala spre deosebire de console care il transforma intr-un zombie.

-Ai dreptate, cred ca e-mark-ul poate deveni cel mai utilizat dispozitiv dupa smartphone.

-Te pup si te chem la o proba fiindca nu ti-ar sta nici tie rau cu un mic e-mark pe birou. 🙂

Articol scris pentru SuperBlog 2019

19 comentarii la „E-mark marcheaza noua generatie

  1. cred ca e prima data cand stampila asta de noua generatie. Arata destul de misto. Ma intreb in ce secol o sa vad o stampila ca asta la oficiul postal, acolo unde isi razbuna tanti alea toti nervii pe stampile.

  2. Foarte interesant acest produs! E prima data când aud de el, dar mi-ai stârnit curiozitatea. Și într-adevăr cred are potențial, având în vedere în care moduri poate fi folosit. Nu ar strica sa îl trec în lista de dorințe!

  3. Imi place tot ce tine de nou in tehnologie…cand eram copil nici macar nu visam la asa ceva…Ma minunez de fiecare data cand vad cate o ,,chestie” asa de mica care poate sa faca atat de multe lucruri!
    Multumim pentru detalii! :*

  4. E clar. Eu chiar am nevoie de aceasta stampila la birou. Imi plac produsele din noua generatie si ma bucur ca un copil cand apare ceva nou si util. 😀

  5. Un dispozitiv tare interesant si putin SF as putea spune, n-am auzit pana acum de asa ceva,dar da e inovativ si fain

  6. Pingback: Proba 10. Lasă-ți amprenta cu e-mark!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.