Am fost in magazinul Vitamix din Afi Brasov! Ce mi-am luat?

315205932_1208776666338574_1637602945168730212_n(1)

Asa cum v-am povestit aici, s-a deschis un nou magazin Vitamix in Brasov, de data asta in Afi Mall si am fost si eu sa vad cum arata si sa folosesc voucherele primite la aceasta colaborare si vreau sa va arat si sa va povestesc despre produsele pe care le-am luat si pe care am dat 303 lei. 🙂

Am luat produse variate, pentru toata familia si am incercat sa aleg produse pe care nu le-am luat din magazinul online, ca sa am ocazia sa incerc cat mai multe produse de la ei, sa vad care imi plac si care nu. Desi atunci cand am plecat de acasa aveam o alta lista, cand am ajuns acolo m-am razgandit si am ales alte produse decat cele de pe lista.

Am reusit sa umplu o punga. Nu stiu sa va spun daca e mult sau putin de 300 de lei. Ideea este ca imi plac, ca produsele sunt bio, sunt naturiste, sunt de calitate superioara fata de cele din supermarket si asta conteaza.

Din categoria food sau gustari pe care sa i le dau lui Dragos la scoala, am luat: saratele bio cu branza, biscuiti ecologici cu curmale si ulei de lamaie, biscuiti ecologici multicereale cu ciocolata si ovaz, biscuiti vegani cu ciocolata naturala, pernute bio crocante cu crema de ciocolata si alune, rondele de orez cu glazura de cacao si acadele vegane cu diverse arome.

Trebuie sa recunosc ca eu am mancat majoritatea biscuitilor, pentru ca nu am putut rezista si preferatele lui Dragos au fost rondelele de orez cu ciocolata, asa ca o sa mai luam cand ajungem in Mall.

Produse cosmetice am luat foarte putine, pentru ca am deja stoc de pe siteul Vitamix.ro si am ales: apa de gura Biseptol, pe care o s-o recumpar cu siguranta, pentru ca e foarte buna, un balsam de buze Manicos, cu uleiuri de samburi de struguri, catina si portocale, pentru ca a venit frigul si avem nevoie de hidratare si o apa micelara cu vitamina C de la Cosmetic Plant, pentru ca nu pot sta fara ape micelare de cand le-am descoperit si am inceput sa le folosesc.

Cei mai multi bani s-au dus pe suplimente alimentare pentru toata familia: probiotice de la Dacia Plant, ceai de afine, suplimente pentru copii de la Fares, pentru ca a venit sezonul rece si raceala e la ordinea zilei si cateva suplimente pentru ficat si balonare, pentru ai mei.

315522106_1079460749409161_6751531706152583735_n(1)

Una peste alta, eu sunt foarte multumita de produsele pe care le-am luat din magazinul naturist Vitamix din Afi Brasov si o sa ma intorc acolo, pentru ca au foarte multe produse pe care vreau sa le incerc. Imi place faptul ca magazinul e foarte bine amenajat pe categorii, aerisit si nu te invarti sa cauti produsele de care ai nevoie.

Voua va plac produsele naturiste? Aveti magazine Vitamix in oras?

10 comentarii la „Am fost in magazinul Vitamix din Afi Brasov! Ce mi-am luat?

  1. Si eu am un nou magazin VitaMIX in oras. Imi place selectia de produse si cum sunt aranjate. Tare faine achizitiile tale sanatoase!!

  2. Îmi place acest magazin și îmi pare rău ca nu este și in orașul meu. Și eu folosesc multe produse Fares!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.