Se deschide magazinul Vitamix in Afi Mall din Brasov

vitamix

Articolul asta este pentru toti cei care iubesc produsele naturiste si mai presus de toate fac cumparaturi in Mall. Atunci cand afli ca se deschide un magazin nou in oras si mai ales in Mall, vrei sa-l vezi si sa profiti de reducerile si ofertele de la deschidere.

Vitamix este un magazin naturist despre care eu stiu de foarte multa vreme si am cumparat multe produse de la ei, atat de pe siteul vitamix.ro, cat si din magazinul lor aflat in Coresi Shopping Resort.

Asa, ca atunci cand am aflat ca vor deschide un nou magazin naturist Vitamix in Afi Mall, in perioada 1-4 noiembrie 2022 m-am bucurat foarte mult, pentru ca eu merg foarte des acolo, atat la cumparaturi cat si la cinema si de fiecare data arunc un ochi prin magazine sa vad noutatile. 🙂

Sunt sigura ca si voi faceti la fel asa ca o sa va dau mai multe vesti bune, pentru ca o veste buna nu vine niciodata singura:

  • vor avea o  reducere de deschidere de 20% valabila in perioada 1-4 noiembrie, de care va indemn sa profitati, pentru ca au produse foarte faine, de la produse naturiste de la foarte multe branduri, pana la produse de frumusete si ingrijire, suplimente alimentare si uleiuri esentiale, asa ca veti avea de unde alege. Eu am cuparat recent pasta de dinti vegana cu sare minerala de Baikal de la Bunica Agafia si sapun nutritiv cu extract de cedru si 17 plante siberiene despre care am scris aici
  • am si un concurs(giveaway) pentru voi pe pagina mea de Instagram: mikyangel007 

Puteti castiga un voucher de 100 de lei valabil doar in magazinul naturist Vitamix din cadrul Afi Mall din Brasov. Pentru mai multe detalii si pentru a va inscrie la concurs intrati pe contul meu de Instagram.

Voua va place magazinul Vitamix? Aveti unul la voi in oras?

P.S. Daca sunteti din Brasov sau aveti drum prin Brasov in perioada 1-4 noiembrie, nu ar strica sa dati o fuga pana la Afi Mall si sa profitati de reducerea de deschidere a celor de la Vitamix.

7 comentarii la „Se deschide magazinul Vitamix in Afi Mall din Brasov

  1. Pingback: Am fost in magazinul Vitamix din Afi Brasov! Ce mi-am luat? | Jurnalul iubirii

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.