Cele mai selecte cartiere din Capitală

imagine-1(1)

Să locuiești în București reprezintă un vis pentru mulți dintre noi. În același timp, cei din Capitală sunt de părere că există unele zone în care le-ar plăcea enorm să trăiască. Ți le prezentăm și noi, mai ales dacă ești în căutare de apartamente de vanzare Bucuresti și ai și potența financiară de a-ți permite ce e mai bun.

Zona Primăverii, preferata celor mai mulți

Atunci când au fost întrebați în ce zonă a Capitalei ar prefera să locuiască, foarte mulți dintre bucureșteni au optat pentru Primăverii. Este amplasat în sectorul 1, considerat a fi cel mai bun sector din București. În zonă sunt foarte multe vile de lux, dar și numeroase apartamente exclusiviste, iar cele mai multe dintre ele au fost construite după anii 2000. Alte avantaje pe care le mai ai atunci când locuiești aici ar mai fi densitatea mică a populației, foarte multe spații verzi, acces facil la rețeaua de transport în comun, este aproape de parcul Herăstrău, multe centre comerciale, unități școlare și sedii de firme.

Cotroceni, apreciat pentru siguranța ridicată

Cartierul Cotroceni este o altă zonă foarte căutată de bucureștenii cu dare de mână și care își caută o locuință. Este considerat unul dintre cele mai sigure cartiere, și excelează și el la capitolul spații de locuit. Vile care impresionează prin arhitectura lor, dar și apartamente gata să mulțumească și pe cel mai greu de satisfăcut dintre clienți. Din nou vorbim despre accesul mai mult decât facil către centrul Capitalei, o mulțime de mijloace de transport în comun ajung aici, dar și faptul că se află în imediata apropiere a unor puncte de interes cum ar fi Opera sau unele parcuri contează enorm. Evident, tot aici este centrul politic al României, dar nu mai era nevoie să îți vorbim despre asta, nu?

Cartierul Aviației, preferat de tineri

Este unul dintre cartierele relativ noi ale Capitalei și este preferat de tineri, care caută cu mare interes apartamente de vanzare Aviatiei. Cele mai multe dintre blocurile de aici nu au înălțimi mari, ceea ce înseamnă o densitate redusă a populației și un grad ridicat de siguranță. Este amplasat foarte bine, oferă acces rapid și ușor către centrul urbei dar și către clădirile de birouri aflate în partea de nord a Capitalei.

Nu avea cum să lipsească Herăstru

Din topul zonelor de locuit din Capitală preferate de cei care locuiesc aici nu avea cum să lipsească Herăstrău. Vile de lux construite recent, multe ansambluri rezidențiale exclusiviste, apartamente de lux și nu numai pot fi regăsite aici. Și, dacă mai ținem cont că în apropiere se află cel mai mare parc din București, unde găsești nenumărate oferte de petrecere a timpului liber, nu mai este nevoie să adăugăm de ce mulți dintre bucureșteni ar vrea să locuiască în această zonă.

Băneasa, o zonă cu mult aer curat

Este, ca întindere, unul dintre cele mai mari cartiere din Capitală. Cei aflați în căutarea unei locuințe au de unde alege aici, pentru că oferta este una mai mult decât generoasă, din toate punctele de vedere. Calitatea ofertei imobiliare este una ridicată, la fel și gradul de siguranță. Un mare plus al zonei este și faptul că în apropiere există și pădurea cu același nume, ceea ce înseamnă, printre altele, și un aer mult mai curat de respirat.

Floreasca încheie topul

Clasamentul celor mai bune zone de locuit din București se încheie cu Floreasca, o zonă unde oferta imobiliară este una foarte atractivă. Multe apartamente, unele dintre ele de lux sau cuprinse în cadrul unor ansambluri rezidențiale noi își așteaptă cumpărătorii. De aici ajungi ușor în Parcul Herăstrău, la lacul Floreasca, dar și la multe dintre clădirile moderne de birouri.

6 comentarii la „Cele mai selecte cartiere din Capitală

  1. Sunt nascuta si crescuta in Bucuresti, dar aceste cartiere sunt peste bugetul nostru, cel putin momentan, desi suntem in cautarea unei garsoniere pe care sa o inchiriem.

  2. Ai punctat foarte bine! Acestea sunt zonele selecte din București, deși ar mai fi. Eu însă după ce am dat centrul pentru o zona din jurul Bucureștiului sunt atât de încântată încât nu m-as mai muta înapoi „never-ever”🤗😘

  3. Am locuit o perioada in apropiere de centrul vechi al capitalei dar prefer mult mai mult zona in care locuiesc de aproape 6 ani, zona de sud, mi se pare ca aici primarul se implica si a devenit unul dintre cele mai frumoase sectoare. Frumoase si zonele citate dar doar pentru plimbari.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.