Psihologia curata in profunzime sufletul insistand si asupra pliurilor greu accesibile

psiholog Florentina Matreata

Trebuie sa recunoastem deschis ca nu stim absolut totul despre propriul psihic, propriul suflet si propriul corp, tocmai de aceea apelam la medici, cand devenim apatici, acuzam o durere profunda sau se intampla lucruri ciudate cu noi. Nu avem acces la toate pliurile sufletesti, fiindca nu posedam cunostintele si experienta necesara, de aceea din cand in cand se impune sa trecem pe la un cabinet de psihologie.

Cum este posibil, oameni buni, sa faceti controale preventive ale dintilor la cabinetul stomatologic, sa va duceti periodic la medicul de familie si sa faceti analize si sa neglijati psihicul, atat de important?

Cum putem sa nu facem curatenie in sediul hotararilor, gandurilor si sentimentelor noastre? Avem acolo amintiri dureroase si imprafosate de timp din copilarie, cuvinte care ne-au ranit si au inceput sa necrozeze increderea in cei din jur si in noi insine, toxine, virusi, obsesii atat de multe lucruri daunatoare pe care trebuie sa le scoatem urgent din minte! Asa cum intr-o casa imensa si complicata ale carei incaperi nu le cunoastem pe deplin nu putem sa facem curatenie singuri, nici propriul suflet nu-l putem curata in profunzime, ci avem nevoie de un psiholog cu experienta si pregatire temeinica, asa cum este Florentina Matreata.

Psiholog la inaltimea asteptarilor si a inaltelor scoli pe care le-a urmat, Florentina nu vorbeste niciodata de dezastrul pe care l-a gasit la tine in suflet, de aceea nu trebuie sa te temi in aceasta privinta!

Trebuie sa avem grija de suflet la fel de mult, cum ne preocupa infatisarea exterioara: aspectul fetei, imbracamintea, parul, dintii si machiajul.
Nevoie de psiholog au si copiii cu diferite probleme comportamentale si parintii trebuie sa ii duca la timp ca sa ii ajute sa creasca armonios.
Cu toate ca Florentina Matreata este unul dintre cei mai buni psihologi, o programare la cabinetul ei se obtine usor, important este ca pacientul sa fie foarte serios din moment ce a fost acceptat.

In relatia cu pacientii sai, remarcabilul psiholog ofera servicii de calitate premium si pretinde:

seriozitate. In cazul in care nu se poate prezenta la o sedinta, pacientul este rugat sa anunte din timp si sa nu tina locul ocupat, fiindca in orele acelea pot fi ajutati si alti oameni.
incredere deplina. In cazul in care clientii nu pot achita sedintele sa spuna deschis psihologului acest lucru si vor gasi impreuna o solutie.

Ce ofera in schimb:

-psihoterapie eficienta.
-confidentialitate si empatie.
-deprinderi de aparare a gandului si sufletului care sunt utile intreaga viata.

Traim timpuri stresante si sufletul si gandul sunt asaltate din toate partile. Psihologia este gardianul pus la intrare sa apere ceea ce omul are mai scump de devastatori, dupa ce cu ajutorul psihologului am scos musafirii nepoftiti.

Datele de contact ale unui psiholog bun sunt la fel de pretioase ca ale doctorului de familie si ca ale stomatologului. In orice moment avem nevoie de un specialist care actionand cu pricepere alaturi de noi sa ne ajute sa curatam in profunzime pliurile sufletesti si sa putem dormi linistiti in fiecare noapte.

Este timpul ca prejudecatile legate de nevoia de psiholog sa dispara si oamenii sa ceara ajutorul psihologilor la primele semne de imbolnavire sufleteasca!

2 comentarii la „Psihologia curata in profunzime sufletul insistand si asupra pliurilor greu accesibile

  1. mersul la psiholog este o chestie tot mai des intalnita si la romani si asta e de bine pentru sedintele de terapie chiar ne pot ajuta mult. Chestia e ca nu toata lumea are norocul de a da peste un psiholog bun.

    • Sunt de acord cu tine! Cand era Dragos mic am incercat sa merg cu el la un psiholog care era si logoped totodata si se purta foarte rece cu el, nu s-au inteles deloc. Trebuie sa gasesti persoana potrivita, mai ales ca in cabinetul unui psiholog spui cele mai intime secrete.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.