Parteneriatul cu Jordanriver.eu anuleaza penuria fortei de munca

recrutare forta de munca

Trebuie sa recunoastem ca tinerii apti de munca au plecat din tara si se ocupa de ogoarele altora. Unii sunt inca studenti si nici in vacante nu doresc sa lucreze aici pentru banii de buzunar, atata timp cat exista posibilitatea unor programe de lucru in afara, iar la intoarcere vin cu valuta.

Este dreptul oricui sa caute locul in care ii este mai bine si este pretuit la adevarata sa valoare.

Ne confruntam cu o penurie severa a fortei de munca fiindca multi dintre cei ramasi se complac in situatia in care se afla, adica primesc cu mai mare bucurie un ajutor de somaj sau social, decat sa depuna munci considerate umilitoare cu toate ca nici o munca cinstita nu umileste, ci dimpotriva este o dovada de demnitate.

Decat sa ceri, sa astepti ajutor, sa te complaci in situatia de asistat social, mai bine maturi strazile si speli scarile blocului, prestezi in mod legal activitati de curatenie si menaj, muncesti cu ziua in agricultura.

Cu putin efort, iti poti pune la punct o afacere sa ai o ocupatie asigurata si locuri de munca pentru cei din familie si sa ii angajezi si pe cei care doresc sa munceasca, fie ei si de la marginea lumii…

Daca la noi forta de munca a migrat, poti stabili un parteneriat de lunga durata cu firma ce aduce forta de munca din afara dupa ce o supune unor selectii repetate. Cu acesti specialist de incredere nu trebuie sa iti mai faci griji ca activitatea firmei inceteaza din cauza penuriei fortei de munca, fiindca la cererea ta poti primi peste 2-3 luni mii de muncitori harnici si onesti din Nepal, Filipine si alte state asiatice.

Oamenii de afaceri ar trebui sa puna la punct un parteneriat de lunga durata cu Jordanriver.eu fiindca:

-firma este de o seriozitate proverbiala in selectarea personalului. Trierile sunt repetate si minutios organizate.
Jordanriver.eu colaboreaza cu mai multe firme din tarile asiatice care fac numeroase verificari ale muncitorilor ce urmeaza sa fie adusi in Romania.

-firma se ocupa si de completarea dosarelor de intrare in tara si de obtinerea vizelor de munca legala pentru asiatici in tara noastra. Acest lucru este posibil fiindca personalul cunoaste legislatia si colaboreaza cu personalul ambasadelor si consulatelor.

-rezervarea biletelor de avion si documentatia de calatorie intra tot in responsabilitatea lor.

Ei recruteaza forta de munca pentru domeniile: constructii, agricultura, industria it, turism si pentru toate genurile de activitati pentru care romanii au nevoie de forta de munca si care nu necesita cunostinte temeinice de limba romana.

Activitatea Jordanriver.eu consta in: consiliere, recrutare si imigrare.
Angajatorii romani se declara 100% multumiti de bucatarii filipinezi, de manipulantii de marfa din Nepal, de cameristele de hotel aduse din Asia.

Fermele mari din tara au contracte permanente cu Jordanriver.eu pentru aducerea fortei de munca exotice in sezon, iar acest parteneriat se dovedeste benefic atat pentru angajator, cat si pentru salariat.

Nu te intrista, in cazul in care doresti sa demarezi propria afacere, de lipsa fortei de munca autohtone! Exista solutii de anulare a penuriei de muncitori, iar selectarea muncitorilor din Asia este cea ideala.

Te vei convinge de calitatile lor si vei deveni dependent de serviciile lor.

Publicitate

10 comentarii la „Parteneriatul cu Jordanriver.eu anuleaza penuria fortei de munca

  1. Ai dreptate, majoritatea au parasit tara pentru a gasi un trai mai bun. Oamenilor de afaceri le-ar fi mai usor daca ar apela la o astfel de firma. Pot salva atat bani, cat si timp.

  2. Un articol extrem de util tuturor tinerilor care nu prea stiu ce sa faca cu viata lor dupa ce termina scoala (sau NU).

  3. Forta de munca este p care de disparitie in tara noastra si au ramas tot mai putini cei caresi doresc sa munceasca

  4. Din pacate asa e, multi tineri refuza sa mai munceasca, pe motiv ca nu o fac decat pentru niste salarii muuuult mai mari…

  5. Uite ca de o astfel de firma nu am auzit pana acum. Sunt convinsa ca sunt domenii in care este o lisa acuta de personal si un astfel de serviciu este mai mult decat binevenit

  6. Am observat ca din ce in ce mai multi asiatici doresc sa lucreze la noi in tara, in tmp ce multi de-ai nostrii prefera sa traiasca in jutoare sociale, nemeritate, fiindca nu le place munca.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.