Vine iarna bine-mi pare, in Africa e caldura mare

Azi de dimineata am dat cu ochii de noua colega de birou, care venise din Africa pentru un schimb de experienta de 6 luni la firma noastra si s-a prezentat intr-o engleza impecabila: Alika Bello, incantata, am fost socata. Nu de culoarea pielii asa cum ati putea crede, ci de hainele pe care le purta in luna noiembrie cand la noi era doar 1 grad si mie imi inghetasera mainile in manusi.

Rochia ei era foarte frumoasa si viu colorata, o rochie traditionala africana din tribul ei, dupa cum mi-a explicat foarte mandra, completata de un turban superb, pe care eu nu as fi reusit sa-l port niciodata cu atata gratie. Era absolut superba, cea mai frumoasa femeie de culoare pe care o vazusem pana acum, asa cum spunea si numele ei, care insemna: cea mai frumoasa.

Mi s-a facut mila de ea cand am vazut-o cum tremura in rochia ei cu umerii goi peste care si-a pus un fel de sal colorat, la fel de subtire, asa ca i-am propus sa mai ramanem putin peste program ca sa o ajut sa-si cumpere cateva haine adecvate pentru vremea si temperaturile in scadere din tara noastra.

A fost de acord, dar mi-a spus cu jumatate de gura ca nu are multi bani de dat pe haine, doar vreo 2000 de lei, iar eu am inteles-o si am asigurat-o ca din banii astia putem alcatui o garderoba capsula pentru sezonul rece, fara probleme.

Zi si facut! Dupa ce a plecat toata lumea din birou si am ramas doar noi doua, am chemat-o langa mine si i-am aratat siteul meu preferat: Answear.ro spunandu-i ca de aici poate sa  cumpere produse de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, de la peste 300 branduri internaționale de top. Ma privea putin sceptica, dar eram convinsa ca dupa ce va vedea hainele se va indragosti de ele.

Am hotarat sa cumparam cateva piese vestimentare pe care sa le poata purta toata saptamana si care sa poata fi mixate cu ce are deja: superbele ei rochii traditionale.

Dupa ce am aflat ce-i place si ce nu in materie de imbracaminte, lista de cumparaturi arata cam asa, ca sa ne incadram in cei 2000 de lei:

  • doua pulovere Medicine pe care sa le poata purta peste rochii si care sa-i tina de cald si sa-i complimenteze tenul-246.8 lei
  • doua seturi caciula si fular Answear, culori diferite, la doar 159.8 lei
  • doua perechi de manusi Desigual, cu model, foarte frumoase, care se integrau perfect in stilul ei vestimentar-209.8 lei
  • doua paltoane: unul Only, castaniu si unul Answear in patratele-429.8 lei
  • botine Answear din piele naturala-199.90 lei
  • cizme de iarna Medicine din piele intoarsa-239.90 lei
  • am avut de ales intre o geanta casual Roxy si un rucsac Desigual si Alika a ales rucsacul, pentru ca are un model absolut superb si costa doar 339.90 lei
  • umbrela Mango-69.90 lei

Total: 1898.8 lei.

Eu zic ca ne-am descurcat foarte bine, Alika e incantata asa ca misiunea mea de consilier vestimentar a fost un succes. Acum asteptam coletul dupa care o sa ma transform in ghid ca sa-i arat Brasovul si imprejurimile.

Am invatat si trei cuvinte in limba ei: baie dankie care inseamna multumesc, klere adica haine si binnekort, pe curand! De fapt au fost mai multe, dar doar pe astea le tin minte. 🙂

Va plac articolele vestimentare alese de mine?

Articol scris pentru SuperBlog 2019

Surse foto: Answear si calatorul.net

14 comentarii la „Vine iarna bine-mi pare, in Africa e caldura mare

  1. Super faine alegerile tale! Adevarul este ca in aceasta perioada parca sunt in febra cumparaturilor mai mult ca oricand!

  2. Pingback: Proba 28. 7 ținute de iarnă de pe ANSWEAR.ro

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.