Recenzie: Doamna Harris cucereste New Yorkul de Paul Gallico

318522418_497279752384705_4589839763827039564_n(1)

Atunci cand cei de la Editura Meteor Press mi-au spus ca doamna Harris s-a intors si ca are parte de o noua aventura m-am bucurat foarte tare, pentru ca am indragit-o inca de cand am citit aventura ei la Paris, despre care am scris aici si eram curioasa ce a facut-o sa plece la New York asa ca am citit cartea Doamna Harris cucereste New Yorkul pe nerasuflate.

Si m-am bucurat de aventura ei ca si cum as fi fost si eu acolo si m-as fi plimbat, desi nu pot sa spun ca America e visul meu, dar pentru o cauza buna m-as duce acolo, asa cum a facut si doamna Harris.

Pentru cei care nu stiu cine e doamna Harris, desi ma indoiesc ca mai exista cineva care nu stie despre celebra si nostima menajera londoneza dupa ce romanul Doamna Harris cucereste Parisul a fost ecranizat anul asta(imi pare rau ca nu am fost sa-l vad, eu care de obicei vad majoritatea filmelor) dar cine stie, poate o sa-l mai redea candva si o sa apuc sa-l vad, s-au il baga pe Netflix.

Dar sa ne intoarcem la aventura doamnei Harris, care se hotaraste sa plece la New York impreuna cu cea mai buna prietena a ei, doamna Butterfield, menajera si ea la randul ei, nu ca sa-si cumpere o alta rochie ci ca sa il ajute pe Henry, un copil orfan sa-si gaseasca tatal si sa-i ofere acestuia o viata buna.

Cum se descurca ea in imensitatea metropolei americane, care ar intimida pe oricine si e atat de diferita de viata linistita de la Londra, daca reuseste sau nu sa-l gaseasca pe tatal lui Henry, de ce aventuri are parte in cautarile ei si ce planuri urzeste ca sa-si atinga scopurile veti afla doar citind aceasta carte amuzanta si spumoasa, care va promit ca va v-a binedispune.

Voi ati citit despre aventurile doamnei Harris? Ati vazut filmul? Daca nu ati citit-o inca, o gasiti la pret promotional, pentru ca cei de la Editura Meteor Press au toata luna decembrie preturi promotionale si reduceri de pana la 60% la cartile pentru copii, beletristica si religie.

Un comentariu la „Recenzie: Doamna Harris cucereste New Yorkul de Paul Gallico

  1. Pingback: Recenzie: Doamna Harris cucereste Moscova de Paul Gallico | Jurnalul iubirii

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.