Recenzie: Vaduva rosie de Alma Katsu

340074723_1371907646991044_2990236528349909417_n(1)

Imi plac cartile de spionaj si m-am bucurat foarte mult atunci cand cei de la Editura Meteor Press mi-au trimis ultima aparitie editoriala: Vaduva rosie de Alma Katsu, o carte foarte asemanatoare cu Vrabia rosie despre care am scris AICI.

Vaduva rosie este povestea Theresei Warner, care nu mai era deloc femeia care pasise prima data pe coridoarele de la Langley, sediul CIA, a fost marcata de pierderea suferita si s-a schimbat in mod irevocabil. O tragedie a transformat-o in vaduva.

Povestea ei se intrepatrunde cu cea a lui Lyndsey Duncan si ambele au ceva de pierdut, asa ca devin prietene, desi intre ele exista suspiciunea de tradare. Si incep un joc de-a soarecele si pisica, dar cine va prinde pe cine?

„Din pragul camerei fiului ei, Theresa il priveste cum doarme. Acesta este unul dintre obiceiurile ei preferate. El este atat de linistit…nu ca n-ar fi linistit in cea mai mare parte a timpului. Brian este un copil atat de tacut, incat lucrul asta o ingrijoreaza uneori. E in stare sa stea complet nemiscat ore intregi, abia daca iti poti da seama ca respira. Nu multi copii pot face asta.

De ce l-a adus in discutie pe Brian atunci cand a vorbit cu Lyndsey la pranz? Uraste sa faca asta; nu-l vrea deloc implicat pe Brian in aceasta afacere oribila. Chiar daca este imposibil; el se afla in inima ei. Theresa face lucrul acesta pentru Brian. Desi ea niciodata nu s-ar putea supara pe el din cauza aceasta. Este propria ei alegere.”

Vaduva rosie este un roman despre loialitate si despre sacrificiile pe care trebuie sa le faci pentru a-i salva pe cei pe care ii iubesti. Ai salva cu orice pret. Indiferent cat te-ar costa si la ce ar trebui sa renunti.

Nu o sa va dau mai multe detalii ale povestii, pentru ca vreau sa cititi cartea asta, care e plina de suspans si de realism de la prima pana la ultima pagina.

Ati citit Vaduva rosie? Va plac cartile de spionaj?

Publicitate

6 comentarii la „Recenzie: Vaduva rosie de Alma Katsu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.