Inelul de logodna: Un inceput stralucitor pentru o poveste de dragoste – The engagement ring: A brilliant beginning to your romantic love story

Jeulia diamond ring

Ro

Inelele de logodnă sunt simbolul universal al angajamentului de a trăi împreună pentru totdeauna si sunt cele mai importante simboluri ale dragostei și purtarea lor este o tradiție milenară în multe culturi din întreaga lume.

Originea inelelor de logodnă

Tradiția de a oferi inele de logodnă datează de mii de ani, iar istoria lor este adânc înrădăcinată în culturile antice din întreaga lume. Inelele de logodnă au fost folosite înca din antichitate pentru a marca uniunile dintre bărbați și femei în Egiptul antic, Grecia și Roma.

În cultura egipteană, inelul era considerat un simbol al infinitului și era purtat pe degetul inelar al mâinii stângi, deoarece se credea că există o venă care duce direct la inima persoanei. Această tradiție a fost preluată de romani și ulterior de creștini.

Semnificația inelelor de logodnă

Inelul de logodnă este un simbol al angajamentului, al iubirii și fidelității dintre două persoane care doresc să se căsătorească.

Tendințe în ceea ce privește inelele de logodnă

În ultimii ani, tendințele în ceea ce privește inelele de logodnă s-au schimbat, iar inelele din colectia Moissanite sunt din ce în ce mai populare. În locul inelelor clasice, cu un singur diamant, cuplurile optează pentru inele de pe siteul Jeulia, cu mai multe pietre prețioase sau modele neconvenționale.

În plus, din ce în ce mai multe cupluri aleg să cumpere inele de logodnă etice și sustenabile. Acest lucru înseamnă că inelele sunt confecționate din metale și pietre prețioase care nu provin din zone in care forta de munca este exploatata sau din zone poluate.

Există o varietate de inele de logodnă pe care cuplurile le poartă în prezent, iar tendințele se schimbă de la an la an. Aici sunt câteva exemple de inele de logodnă care sunt populare în prezent:

Jeulia Moissante

Inele cu o singura piatra – acestea sunt inelele de logodnă tradiționale, care au un singur diamant montat in aur. Acestea sunt o alegere clasică și populară pentru cuplurile care doresc un design simplu și elegant.

Seturi de inele de mireasaAceste seturi de inele interschimbabile au o piatră in mijloc inconjurata de alte pietre mai mici, care înfrumusețează inelul de logodnă din profil. Si alte pietre suplimentare sunt fixate în verighetele de nuntă asortate.

Inele personalizate – multe cupluri își doresc inele de logodnă personalizate, confecționate la comandă pentru a se potrivi preferințelor și stilului personal. Aceste inele pot fi confecționate dintr-o varietate de metale și pietre prețioase și pot include mesaje, nume, date.

Inele cu diamante – Acest tip de inel de logodnă cu diamante sau combinații de diamante cu alte pietre prețioase simbolizează trecutul, prezentul și viitorul cuplului.

Voi ce fel de inel de logodna ati ales si de ce?

jeulia ring set

En

Engagement rings are the universal symbol of commitment to live together forever and are the most important symbols of love and wearing them is a millennial tradition in many cultures around the world.

The origin of engagement rings

The tradition of giving engagement rings dates back thousands of years, and their history is deeply rooted in ancient cultures around the world.

Engagement rings have been used since ancient times to mark the unions between men and women in ancient Egypt, Greece and Rome. In Egyptian culture, the ring was considered a symbol of infinity and was worn on the ring finger of the left hand, as it was believed that there was a vein leading directly to the person’s heart. This tradition was taken over by the Romans and later by the Christians.

The meaning of engagement rings

The engagement ring is a symbol of commitment, love and fidelity between two people who want to get married.

Engagement ring trends

In recent years, trends in engagement rings have changed, and moissanite engagement rings are becoming more and more popular. Instead of classic rings with a single diamond, couples are opting for rings with more precious stones or unconventional designs.

Many couples also opt for engagement rings from Jeulia made from metals and non-traditional materials such as wood or ceramic. In addition, more and more couples are choosing to buy ethical and sustainable engagement rings. There are a variety of engagement rings that couples are wearing today, and trends change from year to year.

Here are some examples of engagement rings that are popular today:

Solitaire rings – these are traditional engagement rings that have a single diamond set on a band of precious metal. They are a classic and popular choice for couples who want a simple and elegant design.

Bridal ring sets – This eye-catching interchangeable ring set features an enchanting round stone and rows of smaller stones embellish the engagement ring in profile. Additional stones are set into the yellow gold tone matching wedding bands.

Personalized Rings – Today, many couples want personalized engagement rings, custom made to suit their personal preferences and style. These rings can be made from a variety of metals and gemstones and can include personal messages or symbols.

Diamond rings for women – This type of engagement ring with diamonds or combinations of diamonds and other gemstones. This choice symbolizes the couple’s past, present and future.

What kind of engagement ring did you choose and why?

Publicitate

4 comentarii la „Inelul de logodna: Un inceput stralucitor pentru o poveste de dragoste – The engagement ring: A brilliant beginning to your romantic love story

  1. Îmi plac cele personalizate. Dar orice inel de logodnă are povestea și frumusețea lui.
    Mulțumesc pentru recomandări, am vizitat site-ul și are niște inele tare fumoase!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.